Tito

TITO (1 - 2e middelbaar)

Kienna - Hannah - Jeffrey

Kienna: 

Hoi, ik ben Kienna en de Chiro is al 14 jaar lang een belangrijk deel van mijn leven. Momenteel vervul ik met trots mijn rol als leiding met als 2e jaar bij de Tito's.

Naast mijn betrokkenheid bij de Chiro, studeer ik verpleegkunde. Ik ben geboren op 12 maart 2004, en mijn thuis is te vinden in de Kleine Markweg.

mijn lievelingseten is pizza. In mijn vrije tijd ben ik naast de Chiro ook actief bezig met fitness.

Mijn favoriete Chirolied is "Toverbal," en als het op spelen aankomt, vind ik "Bekentocht" erg leuk.

Wist je dat ik soms behoorlijk onhandig kan zijn? Dat houdt het leven spannend!

Op mijn bucketlist staat het avontuurlijke doel om nog veel meer van de wereld te kunnen zien. Maar, ik moet toegeven, mijn slechtste gewoonte is dat ik soms ongeduldig kan zijn.

Hannah:

Hallo, ik ben Hannah en ik ben al 14 jaar lang een trouw lid van de Chiro. Momenteel ben ik al 4 jaar leiding en dit jaar bij de Tito's.

Naast mijn betrokkenheid bij de Chiro, studeer ik sociale readaptatiewetenschappen. Mijn geboortedatum is 10 april 2003, en ik woon op de Hoogstraatsesteenweg. Binnen de Chiro ben ik verantwoordelijk voor de mail.

Als het om eten gaat, eet ik zeer graag Italiaans eten. In mijn vrije tijd ben ik naast de Chiro vooral bezig met het volop genieten van het leven.

Mijn favoriete Chirolied is "Tuimeling," en als het op spelen aankomt, ben ik dol op honkbal, vooral met de veusselse regels.

Wist je dat ik absoluut geen tomaten lust? Bah!

Op mijn bucketlist staat het spannende doel van skydiven. Dat lijkt me een onvergetelijke ervaring. Maar, ik moet bekennen, mijn slechtste gewoonte is dat ik soms te laat kom. Oeps!

Jeffrey:

Contact: 

Kienna Verpoorten: +32 499 27 61 70

Hannah Boeckx: +32 474 67 26 54

Jeffrey Knook: +32 468 30 68 21