RIBBELS

RIBBELS (1e en 2e leerjaar)

Sam - Sien VDE - Sien M - Kobe

Sam: 

Hoi, ik ben Sam! Ik heb al 13 geweldige jaren doorgebracht in de Chiro, en momenteel ben ik bezig aan mijn 2e jaar als leiding bij de Ribbels.

Buiten de Chiro stort ik me volledig op mijn studie Theater-, Film- en Literatuurwetenschappen. Mijn geboortedatum is 03/10/2005, en ik woon in de gezellige Helhoekstraat. Een van mijn taken binnen de Chiro is het beheren van onze Facebookpagina.

Als het op eten aankomt, is sushi mijn absolute favoriet. En wist je dat ik twee verschillende voeten heb? Mijn rechtervoet is 1,5 maat groter dan mijn linker!

In mijn vrije tijd ben ik een bezige bij. Naast de Chiro, beoefen ik taekwondo, dans ik, speel ik voetbal, en ben ik betrokken bij acteerprojecten. Mijn favoriete Chirolied is "Mijn haan is dood," en het Chirospel waar ik het meest van geniet, is "Recht op recht."

Op mijn bucketlist staat het avontuurlijke doel om ooit een wereldreis te maken, helemaal in mijn eentje. Maar ik moet toegeven, mijn slechtste gewoonte is uitstelgedrag, dus dat wordt nog een uitdaging!

Sien VDE

Hoi, ik ben Sien VDE en ik heb al 12 jaar lang een geweldige tijd in de Chiro. Dit is mijn 2de jaar als leiding, en ik ben super trots om de leiding te zijn van de schattige Ribbeltjes.

Buiten de Chiro studeer ik pedagogische wetenschappen en kun je me vinden op Krokusweg. Samen met Hannah beheer ik de Chiro-mails, maar mijn echte passies zijn de Chiro, en hardlopen. Als je me vraagt naar mijn favoriete Chirolied, zul je me horen zingen "Everywhere we go". Als het om spellen gaat, ben ik helemaal in mijn element met honkbal. Mijn favoriete eten is toch wel frietjes met stoofvlees. Wist je dat ik de grootste meisjes-leiding ben bij de Ribbeltjes?

Mijn bucketlist is gevuld met dromen zoals een wereldreis maken, skydiven en nog veel meer avonturen beleven. Mijn enige slechte gewoonte? Een beetje ongeduldig zijn, maar dat zal me er niet van weerhouden om samen met de Ribbeltjes geweldige Chiro-avonturen te beleven!

 

Sien M:

Hallo, ik ben Sien en ik heb al 12 jaar Chiro-avonturen achter de rug. Dit is mijn tweede jaar als leiding, en ik ben er trots op om de Ribbels te begeleiden.

Naast mijn betrokkenheid bij de Chiro, studeer ik voor mijn educatieve bacheloropleiding voor Lager Onderwijs. Je kunt mijn verjaardag markeren op 14 december 2005. Thuis vind je me in de Eekhofstraat, en binnen de Chiro ben ik verantwoordelijk voor het beheren van onze website.

Frietjes zijn mijn favoriete eten, en ik kan niet genoeg krijgen van dansen, wat mijn andere grote passie is naast de Chiro.

Het Chirolied "Very well bij de Chiro" vind ik een zeer leuk liedje, en als het op spelen aankomt, ben ik gek op "Citroen citroen."

Een interessant weetje over mij is dat ik de jongste ben in onze leidingsploeg. Dat houdt de dingen zeker levendig!

Op mijn bucketlist staat het spannende doel van parachutespringen. Het lijkt me een onvergetelijke ervaring. Maar mijn slechtste gewoonte? Dat moet mijn vergeetachtigheid zijn.

 

Kobe:

Hoi, ik ben Kobe en ik heb al 9 jaar ongelooflijke avonturen beleefd in de Chiro. Dit is mijn tweede jaar als leiding, en ik sta met veel enthousiasme aan het roer van de Ribbeltjes.

Naast mijn betrokkenheid bij de Chiro, heb ik een diploma als elektricien en volg ik momenteel een 7de jaar in Beveiligingssystemen programmeren. JMijn geboortedatum valt  op 13 november 2005. Mijn thuis vind je in de Prinsenpad in Rijkevorsel. In de Chiro ben ik verantwoordelijk voor het bijwonen van de VZW-vergaderingen, het up-to-date houden van de website, en ik ben betrokken bij de organisatie van evenementen zoals Chirock en de Winter-bbq.

Als het om eten gaat, ben ik een grote fan van frietjes. Op dit moment in mijn hobby voornamelijk de Chiro.

Mijn favoriete Chirolied is "Everywhere we go," en als het om spelen gaat, geniet ik van het spel "vakkensleuren."

Wist je dat mijn opa een van de medeoprichters van Chiro Jovo was? Dat is echt een bijzonder stukje geschiedenis!

Op mijn bucketlist staat het ultieme doel om ooit naar het pretpark Universal Studios in Amerika te gaan. Dat lijkt me een geweldige ervaring. Maar, ik moet bekennen, mijn slechtste gewoontes zijn uitstelgedrag en soms iets vergeten door mijn verstrooidheid.

Contact:

Sam Van Dooren: +32 471 71 84 57

Sien Van Den Eijnden: +32 489 77 94 83

Sien Mertens

Kobe Van Hemeldonck: +32 470 98 31 28