Aspi

ASPI (5e en 6e middelbaar)

Bente - Brent - Wout

Bente: 

Hallo, ik ben Bente en ik ben al 12 jaar lang lid van de Chiro. Momenteel ben ik met veel enthousiasme aan mijn 2e jaar als leiding begonnen dit jaar bij de Aspi's.

Naast de Chiro, studeer ik pedagogische wetenschappen. Ik ben geboren op 20 januari 2005, en ik woon in het Prinsenpad. Binnen de Chiro vervul ik de rol van secretaris, jeugdraad en partycrew.

Mijn favoriete eten is sushi, en naast de Chiro ben ik dol op dansen.

"Very well" is mijn favoriete Chirolied, en mijn favoriete spelletje is honkbal.

Wist je dat ik pas krullen kreeg in het 5e leerjaar?

Op mijn bucketlist staat het mooie doel om veel van de wereld te zien, en ik hoop dat ooit te verwezenlijken. Maar ik moet bekennen, mijn slechtste gewoonte is nagelbijten.

Brent:

Ik ben Brent, de Chiro is echt wel mijn tweede thuis. Dit jaar is al mijn achtste jaar in de Chiro, en ik vind het nog steeds even geweldig als in het begin. Super trots om te zeggen dat ik al twee jaar leiding ben, en dan nog wel van de fantastische aspirantengroep!

Buiten de Chiro spendeer ik mijn tijd bij Deweerdt Eddy bv. Lekker druk, maar altijd plezant. Oh, en als je me zoekt, woon ik in de Oude Braak.

Wat ik zoal doe in de Chiro? Ik ben -hoofdleiding, dus ik zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt. Best een verantwoordelijke taak, maar ik doe het met veel enthousiasme.

Als het op eten aankomt, ben ik niet zo kieskeurig. Alles wat ongezond is, daar kan ik echt van genieten. En raad eens wat mijn favoriete Chirolied is? Stella bier! Het geeft zo'n geweldige sfeer.

Mijn absolute favoriete Chirospel is tafeltennis. Echt, ik ben er helemaal gek op. En hier komt een grappig weetje: kapot maken is voor mij ook weer maken. Het leven is te kort om niet af en toe iets stuk te maken, toch?

Op mijn bucketlist staat trouwens een reisje naar Amerika. Lijkt me te gek om daar eens rond te trekken en van alles te ontdekken.

Oh, en laten we het even hebben over mijn slechtste gewoonte: mijn kamer is echt een stal. Ik beloof dat ik er ooit iets aan ga doen, maar voor nu is het gewoon mijn eigen gezellige chaos.

Chirogroetjes en tot op de volgende activiteit! 🌟

Wout:

Hoi, ik ben Wout en ik ben al 13 jaar bij de Chiro. dit is mijn tweede jaar als leiding met als dit jaar bij de Aspiranten.

Ik studeer ik Biotechnologische Wetenschappen. Ik ben geboren op 10 januari 2005, en ik woon aan de Hoogstraatsteenweg. Binnen de Chiro vervul ik verschillende taken, waaronder lid zijn van de Partycrew, helpen met het zoeken naar kampplaatsen en de organisatie van Croquemonsieur dag.

Mijn favoriete eten is gevulde paprika, en mijn grootste hobby is natuurlijk de Chiro zelf.

"Wij zijn de Chiro" is mijn favoriete Chirolied, en ik ben dol op vlaggenroof.

Wist je dat ik de eerste ben die in het jaar jarig is van alle leiding? 

Op mijn bucketlist staat het avontuurlijke doel om ooit te gaan parachutespringen. Dat lijkt me een onvergetelijke ervaring. Maar, ik moet bekennen, mijn slechtste gewoonte is uitstellen.

Contact:

Bente Van Dijck: +32 468 15 70 29

Brent Matheeussen: +32 471 45 25 41

Wout Sterkens: +32 468 47 69 09