Rakwi

RAKWI (5e en 6e leerjaar)

Mette - Ruth - Michiel

Mette:

Hey, ik ben Mette en ik ben al 12 jaar in de Chiro. Dit is mijn 4e jaar als leiding dit jaar bij de Rakwi's.

Buiten de Chiro studeer ik revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Ik woon op de Oostmalsesteenweg. In de Chiro schrijf ik vergaderverslagen en beheer ik ons Instagram-account. Mijn lievelingseten is sushi en mijn hobby's zijn Chiro en kitesurfen.

Mijn favoriete Chirolied is "Tuimeling", en ik ben dol op het stoelenspel. Wist je dat plassen onder de douche kan jaarlijks 4400 liter water besparen? Mijn bucketlist-item is mijn eigen kebab scheren, en mijn slechtste gewoonte is uitstelgedrag.

Ruth:

Hallo, ik ben Ruth en ik doe al 16 jaar aan chiro. Dit is mijn 5e jaar als leiding, en ik geniet er enorm van om de leiding te geven.

Naast mijn Chiro-engagement studeer ik geneeskunde. Op 13 april is mijn verjaardag en ben geboren in 2002. Mijn thuis is te vinden in de Donk. Binnen de Chiro vervul ik verschillende taken, waaronder die van secretaris, financiënbeheerder, deelname aan de jeugdraad en het schrijven van verslagen.

Als het op eten aankomt, kan ik niet kiezen tussen lasagne en frietjes, ze zijn allebei heerlijk. Mijn hobby's omvatten de Chiro en tennis.

Mijn favoriete Chiroliedjes zijn "Zeg nu zelf" en "Tuimeling," en als het om spelen gaat, ben ik dol op honkbal.

Wist je dat ik soms behoorlijk onhandig kan zijn? Maar dat houdt de boel interessant!

Op mijn bucketlist staat het spannende doel van een verre reis maken. Maar ik moet toegeven, mijn slechtste gewoonte is dat ik soms te laat kom.

Michiel:

Hey, ik ben Michiel en ik ben al 16 jaar lang bij de chiro. Momenteel ben ik al 5 jaar actief als leiding, dit jaar bij de rakwi's.

Naast de Chiro, ben ik afgestudeerd in professionele bachelor in bouw. Ik ben geboren op 27 juni 2001. Ik woon in de Bavelstraat, lekker dicht bij de Chiro. Binnen de Chiro ben ik verantwoordelijk voor verhuur.

Als het op eten aankomt, gaan mijn smaakpapillen dansen van plezier bij het zien van ribbetjes. Buiten de Chiro ben ik een enthousiaste hardloper.

"Stella bier" is mijn favoriete Chirolied, en het graafste spelleke vind ik "Bizon."

Wist je dat ik heel dicht bij de Chiro woon? Dat is echt handig!

Op mijn bucketlist staat het ambitieuze doel om mijn diploma te behalen, en ik ben vastberaden om dat te bereiken. Maar, ik moet bekennen, mijn slechtste gewoonte is af en toe buizen.

Contact:

Mette Jansen : +32 499 76 48 56

Ruth Ooms: +32 479 04 81 23

Michiel Pluym : +32 473 29 20 80