Verhuur Lokalen

   Chiro

Rijkevorsel

Verhuur van de lokalenZijn de lokalen wel goed voor mijn chirogroep?


Ja! Onze voornaamste huurders zijn jeugdbewegingen die op weekend gaan, of jeugdverenigingen die grote activiteiten organiseren. Onze lokalen zijn uitstekend gelegen, op een kleine kilometer van Rijkevorsel dorp, waar men alle nodige voorzieningen zoals bakker, slager, winkels, café’s, verschillende busverbindingen, ... kan vinden. Daarnaast is er een groot terrein en een speeltuin dat men ook mag gebruiken bij de verhuur. Over de chiro is er een voetbalveld en looppiste die ook zeker bruikbaar zijn voor spelletjes!Wanneer kan ik de lokalen huren en wat mag ik verwachten?


Het is een groot gebouw, ingedeeld in zes verschillende ruimtes. Vier ruime lokalen, geschilderd in de kleuren van de jongste afdelingen (paars, geel, groen, rood en blauw, allen gecombineerd met grijs), een sanitair gedeelte, bestaande uit een douche, twee toiletten, twee urinoirs en twee lavabo’s. Er is geen keuken aanwezig in onze lokalen. In al onze lokalen hangen ook airco die ons zowel verwarmen in de winter als verkoeling brengen in de zomer!Prijs?


De huurprijs bedraagt € 150 voor een weekend. Wij vragen € 250 waarborg, die u dus na het weekend volledig terugkrijgt (als er niets ernstig beschadigd is). Deze wordt wel verminderd met de kost van de verbruikte elektriciteit. Deze wordt samen met jullie opgeschreven bij aanvang van het weekend en ook samen afgelezen na het weekend, zodat dit zeker eerlijk gebeurd.
Adres van de gebouwen, alsook van onze chiro: bavelstraat 85+, 2310 Rijkevorsel!


Hebt u nog vragen? Wilt u graag een weekend vastleggen of wenst u gewoon meer info?

Stuur dan een e-mail naar:

verhuurchirorijkevorsel@hotmail.com, met als onderwerp van uw mail: de verhuurdata + naamSanitair gedeelte (douche, twee toiletten, twee urinoirs en twee lavabo’s):
Twee van de vier lokalen (de twee anderen lijken erg op de andere twee, ook van grootte) + airco

Terrein:


Illustratie van de omgeving:


Wij willen even duidelijk maken dat onderstaande foto’s (van de speeltuin, loopbaan, voetbalveld, ..) GEEN eigendom zijn van Chiro Rijkevorsel en u deze plaatsen dus NIET mee huurt.Wij geven deze foto’s maar mee ter illustratie van de omgeving. U mag hier dus op spelen of gebruik van maken om bijvoorbeeld te voetballen met uw groep, mits er zich hier geen andere manifestaties plaatsvinden. 

Chiro Rijkevorsel