Praktische informatie

Lid worden? 

Heb je besloten om in de Chiro te komen? Geweldig! Onder 'nieuws' vind je de individuele steekkaart om je in te schrijven, je kan er ook steeds een vragen de Chiro. Deze mag je binnen brengen in de brievenbus van de Chiro of op een zondag afgeven aan een van de leiding.

Inschrijvingsgeld

Het jaarlijks inschrijvingsgeld per lid bedraagt € 40. Dit kan men in orde brengen op de inschrijfavonden (in het begin van het chirojaar, exacte data: zie kalender). Kan je die avonden niet of beslist je kind pas later om in de chiro te komen, dan moet dit geld gestort worden op het rekeningnummer van chiro Rijkevorsel. In de vermelding schrijf je de naam van je kind en zijn/haar afdeling. (IBAN: BE79 7340 4811 4433)

Bij de inschrijving, zullen we jullie vragen naar de maat van T-shirt van jullie kind, zodat wij een passend T-shirt kunnen bestellen in de kleur van zijn/haar groep. Ook zal er een klevertje gevraagd worden van het ziekenfonds waarbij jullie zijn aangesloten.

Een groot deel van het inschrijvingsgeld gaat direct naar de verzekering van je kind. Wil je meer weten over verzekering op de chiro, laat het ons dan weten.

Je kan ook op volgende links attesten downloaden. Op die manier kan je een stuk van de betaalde kosten terug krijgen:

P.s.   Wij komen ook op huisbezoek als u dat wenst. Er mag altijd iemand van de leiding worden aangesproken hiervoor, zodat we samen een moment kunnen vinden dat voor zowel ons als jullie uitkomt en dan komen wij graag even tot bij jullie thuis met de nodige informatie!

Vieruurtje!

Tijdens het vieruurtje worden de activiteiten even onderbroken. De kinderen kunnen genieten van een drankje en een zakje chips. Hiervoor nemen de kinderen elke zondag €1 mee. Zo kunnen alle leden tegen 50 cent per stuk lekker smullen.

Bewegingskledij

De bewegingskledij bestaat uit een beige chiroshort of chirorok en een t-shirt van onze chiro. Bij de inschrijving wordt er een T-shirt meegegeven in de kleur van de afdeling. Een extra T-shirt hiervan kan worden aangekocht voor € 10.

Voor de aankoop van een short of rok kan je terecht bij de banier te Turnhout of Antwerpen (dit zijn de twee dichtstbijzijnde voor mensen die in en rond Rijkevorsel wonen).

Hier vind je de Site van De Banier (Chirowinkel) om eens te kijken wat er allemaal kan aangekocht worden en wat de prijs hiervoor is.