Update coronamaatregelen (01/02/2021)

Beste ouders en leden

Zoals jullie waarschijnlijk al gehoord hebben, zijn de coronamaatregelen omtrent hobby’s aangepast. Vanaf volgende week zondag (7 februari) is iedereen weer welkom op de Chiro! Komende zondag komt alleen -12, aangezien de nieuwe maatregelen pas maandag ingaan.

Voor de jongste groepen (-12) verandert er, behalve de opsplitsing in kleine groepjes van tien, niet veel. -12 zal gewoon de huidige kalender blijven volgen:

31 januari: Chiro

7 februari: Chiro

14 februari: Chiro

21 februari: geen Chiro

28 februari: Chiro

De oudste groepen (+12) kunnen vaarwel zeggen tegen hun online-Chiromomenten. Aangezien alle leden in een online groepchat zitten met hun leiding, zal de leiding wekelijks even informeren naar wie er aanwezig zal zijn. De +12 zal zelf met hun leiding beslissen wanneer de Chiro zal doorgaan: als veel leden plannen om te komen, kan de activiteit verzet worden naar vrijdagavond om grote drukte op het terrein te vermijden.

Graag willen we jullie herinneren aan de maatregelen die reeds gelden: Rakwi’s, Tito’s, Keti’s en Aspi’s dienen een mondmasker te dragen, en leden die symptomen vertonen, dienen thuis te blijven.

We vertrouwen erop dat ouders erop toezien dat hun kinderen slechts aan één activiteit per week deelnemen.

We hopen op uw begrip, voor ons is het momenteel een beetje tasten in het donker naar hoeveel leden er per week gaan komen en op welke manier dat corona-proof georganiseerd kan worden.

Hopelijk tot snel!

De leidingsploeg