Corona maatregelen

‼️ Belangrijk ‼️
Beste leden en ouders
Ondanks de verstrengende coronamaatregelen, willen wij er toch alles aan doen om onze leden een leuke en veilige namiddag te bezorgen. De Chiro op zondag zal dus gewoon doorgaan, maar onder strikte veiligheidsvoorschriften. Hieronder staat een opsomming van nieuwe regels, gelieve hiermee rekening te houden.
De jongste groepen (Ribbels, Speelclub en Rakwi’s) komen gewoon naar de Chiro van 14u tot 17u. Deze leden kunnen, zoals gewoonlijk, één euro meenemen voor een vieruurtje.
Van de Rakwi’s wordt verwacht dat ze heel de namiddag een mondmasker dragen. Indien je deze vergeet, kan je er ter plekke eentje kopen voor 0,50 euro. Geen mondmasker = geen Chiro.
De oudste groepen (Tito’s, Keti’s en Aspi’s) worden op de Chiro verwacht van 13u30 tot 16u30. De leden mogen ook één euro meenemen voor een vieruurtje.
Van deze groepen wordt verwacht dat ze heel de namiddag een mondmasker dragen. Indien je deze vergeet, kan je er ter plekke eentje kopen voor 0,50 euro. Geen mondmasker = geen Chiro.
Wanneer uw kind drie dagen op voorhand symptomen heeft gehad of zich niet goed voelde/voelt, mag het niet naar de Chiro komen. Wij vragen ouders om hierin de verantwoordelijkheid te dragen.
Verder hebben we graag dat ook u, als ouders, de hele zondagnamiddag bereikbaar bent in het geval wij zelf symptomen opmerken.
Ten slotte willen we nog eens de aandacht vestigen op de bubbels. Het is écht belangrijk dat de verschillende leeftijdscategorieën afstand houden van elkaar. We vragen aan de leden om alleen de WC’s en kraantjes te gebruiken die gekenmerkt zijn met hun groepskleur.
We zijn ervan op de hoogte dat onze regels omtrent mondmaskers strenger zijn dan degene die worden voorgesteld door Chiro Nationaal. Het doel hiervan is een omgeving te creëren waarin zowel leden, als leiding, zich veilig voelen.
Onze excuses voor het ongemak. We weten het, het is een hele boterham
We hopen op een veilig verloop van de namiddag
Veel groeten
De leidingsploeg