FAQ & Contact

Chiro

Rijkevorsel

ZIT JE MET EEN VRAAG ?

Dan kan u zich met vragen altijd wenden tot onze VB’s. VB is een afkorting voor Volwassen Begeleider. Wij hebben 2 VB's in onze Chiro. Ze zijn zelf oud-leiding geweest en ze wonen ook (bijna) elke vergadering bij. Beide zijn ze heel goed op de hoogte van het reilen en zeilen van onze Chiro! Wij zijn dan ook heel erg trots op hen!

Ook kan je een e-mail sturen naar het adres: chirorijkevorsel@hotmail.com

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS ( VEEL GESTELDE VRAGEN)

Q.      In welke groep gaat mij kind dit jaar zitten?.

De leden zitten per twee jaar samen in een groep. We zullen even een kort overzicht geven van jong naar oud:

1. Ribbels: eerste en tweede leerjaar
  2. Speelclub: derde en vierde leerjaar
  3. Rakwi’s: vijfde en zesde leerjaar
  4. Tito’s: eerste en tweede middelbaar
  5. Keti’s: derde en vierde middelbaar
  6. Aspi’s: vijfde en zesde middelbaar

Q.      Wanneer is het Chiro?

Voor alle kinderen begint de Chiro om 14 uur, en voor de meeste stopt hun chirodag om 17 uur. Alleen de twee oudste groepen blijven tot 18 uur, zij kunnen ervoor kiezen om op de chiro te eten (niet verplicht).

De datums waarop het chiro is kan u vinden in het tabblad 'KALENDER'.

Q.      Wanneer zal het kamp vallen?

De kampen vallen meestal in de laatste twee weken van juli. Deze exacte datum wordt gedurende het jaar aan de ouders meegedeeld.

Q.      Hoeveel kost het om mijn kind in te schrijven en wat met uniformen?

Voor een jaar vol plezier kan uw kind ingeschreven worden voor maar 30 euro. Let op: na 13 oktober betaald u €5 extra, de prijs is dan dus €35.

Een uniform is verplicht vanaf de Rakwis (10 tot 12 jaar) . Wat verstaan wij onder een uniform? Gewoon een chirobroek of chirorok. Deze kan je kopen in de banier in Turnhout.

Voor hun catalogus kan je op deze link klikken: Catalogus Banier

Q.      Wie is dit jaar onze hoofdleiding?

Dit jaar zullen Celien Nuyts en Liam Adriaensen de taak van hoofdleiding volbrengen.

Groetjes,

De leiding van Chiro Rijkevorsel!

Chiro Rijkevorsel